stylingenzo

Styling & inspiratie

Er zijn zoveel dingen om ons heen waar wij helemaal blij van worden en waar we ons door laten inspireren en dat willen we graag met je delen!

In onze winkel Moes&Moes inspireren we je graag, maar via social media doen we dat ook. Kijk maar eens op instagram (@moesenmoes10) of volg ons via facebook. 

Moes&Moes zijn helemaal gek van industrieel, stoer, brocante en scandinavisch wonen.

Naast het verkopen van
al dat leuks geven we ook styling advies aan huis.  We helpen je graag om in je huis de sfeer te creëren die bij je past en waardoor je je thuis voelt.  We krijgen van onze klanten vaak te horen dat ons advies concreet, verrassend en persoonlijk is.  We denken in oplossingen en laten je graag zien wat er mogelijk is in jouw interieur. Stylingadvies door Moes&Moes =

Hulp bij het creëren van sfeer en eenheid in je huis, advies over kleurgebruik en  indeling. 
Je krijgt een persoonlijk plan met moodboard zodat je zelf aan de slag kan.  Natuurlijk kunnen we je tijdens deze afspraak ook direct helpen door te schuiven met meubels en opstellingen.  
Het stylingadvies is gericht op jouw vraag en wens, bij een evt. vervolgafspraak gaan we aan de slag om je huis te stylen aan de hand van je wensen.  We nemen dan vrijblijvend spullen mee. 


 De kosten van stylingadvies aan huis zijn per afspraak van 2u. € 170 - (excl. reiskosten)

 Ben je geïnteresseerd en wil je informatie over onze hulp bij styling van je huis? Je kunt informatie opvragen via het contactformulier of kom op zaterdag langs bij Moes&Moes in de winkel.

  
   
Woonhuizen
Ter inspiratie hebben we hier foto's van een moodboard van recente stylingopdracht : kijk maar!

  

 


 

 

  

 

  

  

©2012 - 2017 Webdesign: Made By Elisabeth